top of page

Onderstaand vindt u linken van 

collega therapeuten

Praktijk Bethesda

Caroline Hoogstrate


  •  Reconnective Healing®

Reconnective Healing is een totaal nieuwe vorm van healing, die met niets anders te vergelijken is. Het is in de wereld gekomen door Dr. Eric Pearl. Het is nooit eerder op onze planeet geweest. Het is een nieuwe stap in onze evolutie. De energie frequenties van de Reconnective Healing werken op kwantumniveau. Tijdens een sessie word je afgestemd op een soort broadband frequentie, een brede bandwijdte van Energie, Licht en Informatie, waar alles inzit. Deze frequenties brengen communicatie tot stand tussen onze cellen onderling en het werkt op ons DNA. Reconnective Healing herstructureert ons DNA en het opent de interactie met het multidimensionale lichaam en geeft toegang tot regeneratie en healing. Het helpt ons in balans te komen en een diepere verbinding met onszelf te krijgen.

Personal Reconnection®

De Personal Reconnection is iets anders dan een Reconnective Healing. De Personal Reconnection is een “heilige gebeurtenis" waar je zelf voor kiest en die je maar één keer in je leven mag ondergaan. The Personal Reconnection bestaat uit twee behandelingen van ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek, op twee verschillende dagen. De 2e behandeling moet binnen 72 uur plaatsvinden, dus maximaal 2 nachten na de eerste behandeling. Tijdens de sessie lig je gekleed op een massagetafel, met gesloten ogen. De Personal Reconnection is een blijvende verbinding met jezelf. Je wordt weer verbonden met je persoonlijke blauwdruk, met wie je bedoeld bent te zijn.


  • Soul Body Fusion®

Soulbody Fusion is een simpele, liefdevolle, krachtige en energetische techniek die direct werkt. Het helpt om je ziel (jou persoonlijke zielen frequentie ), helemaal in je lijf te laten komen zodat er een betere balans komt. Balans tussen lichaam, geest en ziel. Het zorgt voor een betere harmonie en dit straalt dan weer door naar je omgeving.

  • Transformational Cupping®

Bij Transformational Cupping maken we een soort 'reis' over je lichaam. In samenspraak en intuïtief, ga ik met cups over plekken van je lichaam. De cups trekken de huid vacuum omhoog, waardoor er nieuwe zuurstof onder komt en de afvalstoffen vrijkomen. Als deze plekken losgecupt worden, voel je meer stroming en vrijheid. Je gaat je anders in je vel voelen en je huid wordt glanzender en gladder, door nieuw zuurstofrijk bloed.


bottom of page